Integration

Att använda Adrapid är inga konstigheter, det är bara att logga in och skapa en uppsättning annonser genom att fylla i texter och välja bild. Men det går att underlätta arbetet ytterligare tack vare våra API:er. Ta reda på hur just du kan integrera AdRapid i din vardag med våra API:er genom att kontakta oss!

För annonsörer med produktdatabaser

Behöver du ofta synas med erbjudanden och har en egen eller extern (PIM), produktdatabas kan en koppling skapas direkt. Med en koppling mot en produktdatabas kan man enkelt bestämma vilken information och bild som ska länkas in till en annonsmall. Detta betyder att det är möjligt att skapa en hel annonskampanj genom att klicka på en produkt och sedan bekräfta sin beställning!

För annonsnätverk och andra systemleverantörer

AdRapid kan bäddas in i ert egna system. Detta betyder att de kunder ni servar kan använda och uppleva verktyget i er redan befintliga webbmiljö. När beställning sedan görs av er kund kan vi se till att filerna direkt hamnar på rätt plats, t.ex. er databas genom ftp eller direkt mot andra givna platser som t.ex. externa annonsdistributörer.

För kreatörer, konsulter, media- och reklambyråer

Med AdRapid kan ni enkelt hantera flera olika kunder och mallar, som alla kan ha unika inställningar för vilka storlekar och format som skall produceras vid beställning. Vi hjälper er gärna skapa ännu bättre affärer genom att integrera vårt verktyg i er vardag.

login